Rezgőpad - Salon Goldie

Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Rezgőpad

Fogyjon, formálja testét és javítsa egészségi és erőnléti állapotát BellGym 1000W professzionális rázópaddal!

A rázópadok ideális eszközök a testformálásban. Ezt a technológiát nem csak a showbiznisz világsztárjai használják, hanem neves sportolók és sportcsapatok, sőt az orosz és az amerikai űrhajósok is. A rázópadok a rezgések által kiváltott természetes testreflexek alapján működnek.
A test a mechanikus ingerekre, az egyensúly megzavarására természetes módon válaszol. Ezek az ingerek reflex szerűen feszítő hatást váltanak ki, aminek az eredménye az izomrostok gyors és intenzív összehúzódása (30 - 50-szer másodpercenként, azaz 1800-3000 percenként).

A gyakorlat alatt az egész test mozgásban van és ez kalória égetésre kényszeríti a szervezetet,  aminek az eredménye  a zsírfelesleges gyors csökkenése. A rázópadon végzett testedzés biztonságos, egyszerű és nagyon hatékony. Rajta 10 perc alatt elérhető ugyanaz az eredmény, mint amit más szokásos gyakorlatokkal (futás, aerobic) 1 óra alatt érhetnénk el.

A professzionális BellGym 1000 W rázópad egy nagyon masszív dupla acél keretű szerkezet. A nagy átlátható kezelőfelületén öt kijelző van, amiken nyomon követhető az eltelt idő, az elégetett kalória, a lépések száma, a megtett táv km-ben és a sebesség. A kezelése nagyon egyszerű és gyors. Alkalmas minden fizikumú és korcsoportú ember számára. Hatékony programok beállításával a készüléket használhatják idősebb, kevésbé edzett emberek és profi sportolók is. A vibrációs készüléken különböző Ön által választott pozíciókban egyenletesen megtornáztathatja a test mindenegyes izomcsoportját, lehetnek azok a láb, a has, a fenék, a kar vagy az egész felsőtest izmai, beleértve azokat is, melyek edzésére nehezen találna egy megfelelő másik sportot. A rázópadon végzett rezgő gyakorlatok hatása az orvostan több  területén számottevően kimutatható volt - pozitív eredmények mutatkoztak még a Parkinson-kór és más degeneratív betegségek estén is. A nők és az idősebbek személyek esetében rázópadon végzett gyakorlatok jelentős lassították az oszteoporózist (a csontritkulást, a csontok elvékonyodását) és  megerősítették a csontszövetet. Fiatalabbaknál serkenti a növekedési hormonokat. Az elvégzett kutatások több szempontból megerősítették az egész testet érintő vibrációk élettani hatásait: Rövid távon a rezgések közvetlenül hatnak a test motorikus egységeire és izom-összehúzódásokat hoznak létre. Az izmok aktiválódnak, gyorsabban és hatékonyabban képesek működni, ezért nagyobb teljesítményre képesek. A közvetlen hatásként értékelhető a vérkeringés javulása, ami pozitív változásokat idéz elő a test hematológiai, biokémiai és hormonális paramétereiben. A stressz hormon - a kortizol - értékei csökkentek, a tesztoszteron és a növekedési hormon termelése viszont emelkedett. Hosszú távon a rezgések pozitív hatással vannak a csont ásványianyag-sűrűségére, ezért a gyakorlatok hosszú távon alkalmasak a csontritkulás megelőzésére, de ugyanígy a sportolóknál növelik a sprint sebességét és a teljesítményt. Egyéb jelentős pozitív hatásokként értékelhető, hogy a többi edzésmódszerekhez viszonyítva minimálisra csökken a test passzív alkotórészeinek a terhelése, mint pl. a csontok, ínszalagok és az ízületek. Éppen ezért a gyakorlatok ajánlottak  bizonyos betegségekkel, sérülésekkel és túlsúllyal szenvedő idősebb személyek számára is.


A rezgőpad jótékony hatásai:
- bebiztosítja a gyorsabb zsírégetést és testsúlycsökkentést
- feszesíti a bőrt és segít a narancsbőr elleni harcban
- nyirokelvezető hatású
- csökkenti a stresszt, javítja a vérkeringést, fokozza az erőnlétet és az állóképességet
- növeli az izmok rugalmasságát, ízületek hajlékonyságát és csökkenti a hátfájást
- segít a káros anyagok kiválasztásában és gyorsítja a megerőltetések utáni regenerációt
- jelentősen növeli a test rugalmasságát és a mozgékonyságát, javítja az egyensúlyt és a
 koordinációt, masszírozó és regeneráló hatása van
- hatékony az izom és az ízületi fájdalom és merevség kezelésében
- használható a rehabilitációs és revitalizációs programokban balesetek és sérülések után,
 pozitív hatású a sclerosis multiplex kezelésében
- növeli a bőr kollagén termelését a simítja a bőrt

Ellenjavallatok:
- akut ízületi betegségek - ízületi gyulladás, ízületi fájdalmak
- akut gyulladás vagy fertőzés
- epilepszia
- erős cukorbetegség
- epekő
- ízületi implantátumok
- lábak, térd és csípő implantátumok
- szív-és érrendszeri betegségek
- szívbillentyű zavarok
- szabálytalan szívverés
- vesekő
- trombózis
- csigolya deformációk, daganatok
- műtét utáni sebek, égési sérülések
- várandóság
- méhspirál
- intenzív migrén
- mélyvénás trombózis
- szívritmusszabályzó (pacemaker)
- retina problémák

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky