Kavitáció - Salon Goldie

Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Kavitáció

Szabaduljon meg a lefogyhatatlan zsírpárnáitól sebészkés hatékonyságával, de műtét és fájdalom nélkül!

A kavitáció, másnéven ultrahangos zsírbontás, egy modern és hatékony alternatívája a sebészeti zsírleszívásnak.  Ez egy megfelelő módszer a has, a combok és a karok formálására, valamint az ún. lovaglónadrág szindróma ellen, és mindez érzéstelenítés és hegek keletkezése nélkül.


A kavitáció eltünteti a narancsbőrt és feszesíti a bőrt. A kezelés során jelentősen csökken a zsírszövet tömege és térfogata minden sebészeti beavatkozás nélkül. A bőrfelület megváltozik már az első kúra alkalmával. A narancsbőr láthatóan javul már az első kezelés után, ami után a kezelt terület kerülete 1,5 - 3,5 cm-rel csökken. 6 kezelés után többnyire 13,0 - 15,0 cm-es csökkenés tapasztalható.


A kavitáció során ultrahangos és rádiófrekvenciás hullámok szétrombolják a felesleges zsírszöveteket és jelentősen csökkentik a narancsbőrt.

A kavitáció alapelve a zsírsejtek membránjainak szétrombolása alacsony hullámhosszú ultrahanggal. A zsírsejtek tartalma a sejtközti térbe kerül, majd a nyirokrendszer és a kiválasztó szervrendszer segítségével természetes úton kiürül a szervezetből. Ezért a kezelés előtt és után fontos odafigyelni a szervezet vízháztartására, a minimális napi 2-3 liter folyadékbevitelre, a kavitáció befejezése után ajánlott a nyirokmasszázs készülék használata, ami segíti eltüntetni a szervezetből a felszabadított és feloldott zsírt és az összes többi káros anyagot.


A kavitáció ellenjavallatai:
- magas vérnyomás, szív- és érrendszeri megbetegedések, súlyos visszérbetegségek, szívritmus-szabályozó (pacemaker)
- mentális zavarok és idegrendszeri betegségek, epilepszia
- tuberkulózis és egyéb fertőző betegségek
- menstruáció, várandóság
- bőrbetegségek, pikkelysömör, sebek, ekcéma
- ízületi implantátumok

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky