Salon Goldie

Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Üdvözöljük honlapunkon, és egyben szeretettel meghívjuk Önt
a féli  Salon Goldie  stúdióba.


Újdonság - étrend ajánlás a Salon Goldie stúdióban!
Szeretne nemcsak gyorsan, hanem szakmai felügyelet mellett egészségesen és biztonságosan  megszabadulni a felesleges kilóitól?

Van megoldásunk az Ön számára egy fehérje alapú étrend formájában, mely által szenvedés, kalóriaszámlálás és hosszú diétás főzőcskézés nélkül, az emberi szervezet számára természetes módon 5-10 kg-tól szabadulhat meg egy hónap alatt. Az általa beindított anyagcsere-folyamatok ugyanis lebontják a nem kívánt és egészségtelen zsírlerakódásokat, Ön egészségesebb, karcsúbb lehet, mégpedig jojó effektus nélkül. A program keretén belül megtanítjuk Önt nemcsak arra, hogy mit ehet úgy, hogy fogyni fog mellette, hanem azt is, hogyan tarthatja meg a megszerzett karcsúságát. Engedje, hogy a tudományos ismeretek és a szakmai felügyelet a létrehozott program által megoldják az Ön a problémáját!

Az esztétikusan kialakított, kellemes környezetben alakformáló és testsúlycsökkentést támogató szolgáltatások mellett az egészséges életmód népszerűsítésére is nagy hangsúlyt fektetünk.

Az edzőteremben vagy otthon végzett hosszantartó és megerőltető testmozgást nálunk felcserélheti ill. kiegészítheti könnyű, de intenzív gyakorlatokkal a speciális eszközeinken, amelyekkel a felesleges testzsírt jóval hatékonyabban égetheti el, mint a szokásos testedzéssel. Ha szeretne műtét nélkül és végleg megszabadulni a helyi zsírlerakódásoktól vagy a mély cellulitisztől, kihasználhatja a nem-invazív zsírleszívást biztosító ultrahangos kavitációs kezelésünket. Az Ön teljes relaxációját és új erőinek mozgósítását a méregtelenítő, infrahőt is sugárzó nyirokmasszázsgépünk teheti teljessé.


Az Ön karcsúsításához hozzájárulhat a "Forradalmi fogyás" programja. Az Ön és a családja egészségét viszont az "Egészséges rendszer" program tudja támogatni. Ezek a programok, melyeket a Preventív gyógyászati és túlsúlycscsökkentő intézet orvos kollektívája fejlesztett ki és igazolt vissza, nemcsak a fogyás idézik elő, hanem segítenek nyomon követni a szervezet savasságát, és lúgosítás által bebiztosítják annak egyensúlyba hozását.

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky