Étrend ajánló - Salon Goldie

Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Étrend ajánló

Tanácstalan a nemkívánatos súlyfeleslegével szemben?
Jelentkezzen személyes konzultációra, melyen megmérjük az Ön szervezetének testsúly- és anyagcsereadatait, amiket komplex módon kiértékelünk, figyelembe véve az Ön étkezési szokásait és az esetleges egészségügyi problémáit. Az eredmények alapján közösen kidolgozunk egy személyre szabott nagyon hatékony fehérjealapú táplálkozási programot, és részletesen megismertetjük Önnel azokat az elveket és kijelöljük azt az utat, melyekkel elérheti a hőn áhított ruhaméretét, és javíthatja az erőnlétét és az egészségét is. És ez még nem minden. Az elkövetkező ingyenes konzultációkon közösen követjük majd az Ön fogyásának egyes fázisait, motiváljuk, támogatjuk Önt és útmutatást nyújtunk az egész program folyamán és természetesen kérésre utána is.

Hogyan fejti ki hatását a fehérjealapú étrend?

A táplálkozási program megkezdése után annak különböző szakaszaiban majd Ön is könnyen megtanulja, hogy az ajánlott fehérjetartalmú ételek mellett milyen élelmiszereket fogyaszthat gyakorlatilag korlátlan mennyiségben úgy, hogy azok nem zavarják meg a fogyás folyamatát. A program kezdetén az Ön szervezete megszabadul a felesleges víztől, ami után megkezdődik a tényleges fogyás szakasza. A mi magas fehérjetartalmú étrendünknek köszönhetően nem az izomtömegből fog fogyni, mint ahogy az az alacsony energiájú fogyókúráknál gyakran előfordul, hanem a zsírtartalékokból.

Az ajánlott étrend betartása esetén, a zsírsavak felbomlása által keletkezett salakanyagokat a szervezet vizelettel fogja kiüríteni. A kiválasztott salakanyagoknak a mennyiségét mérésekkel fogjuk majd ellenőrizni, mert ezek fogják visszaigazolni az Ön felesleges zsírsejtjeinek a megsemmisülését. A zsírtartalékok csökkentésével a belső szerveinek a működését is nagyon pozitív módon fogjuk befolyásolni, mert megszabadítjuk őket a zsírlerakódások nyomásától. Összességében Ön könnyebbnek és egészségesebbnek fogja majd magát érezni - a magas vérnyomás visszaáll a normális értékszintre, csökken a koleszterin, és cukorbetegség esetén a vércukorszint is. Ön boldogan néz majd a tükörbe, mert mindez hatással lesz az Ön alakjára is. A kedélyállapota minden -úgymond könnyen elvesztett- kilogramm után javulni fog, ami pozitív energiákat szabadít fel és kedvet ad a további élethez. Végül, a testsúlycsökkentés utolsó szakaszában, bónuszként ingyenes írásos útmutatást ajándékozunk Önnek a további megfelelő és egészséges táplálkozáshoz, hogy sokáig megtudja majd őrizni  a megszerzett karcsúságát. Ön így majd biztosan learatja a környezete csodálat és lehethogy az irigységét is.

Jelentkezzen tanácsadásra és szabaduljon meg a felesleges kilóktól!


További információk a fehérjealapú ZENEA étrendről és annak termékeiről megtalálhatók a www.zenea.sk honlapon:

 
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky